GRATIS VERZENDING VANAF €75,- | VOOR 16:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN

ANSWERS TO YOUR QUESTIONS

Definitions

Identity Company
1.1 Company identity:

Sole trader Be June
Hamsterkoog 3A
1822CD Alkmaar

CoC:

VAT Registration Number:

Email: [email protected]

Definitions
2.1 Agreement : An agreement whereby, in the context of a system for distance selling of products and / or services organized by the entrepreneur, until the conclusion of the agreement use is made exclusively of one or more techniques for distance communication.

2.2 Consumer-Customer : The natural person who does not act in the exercise of a profession or business and who enters into a distance agreement with Be June.

2.3 Day : With regard to shipping and delivery, we only use working days.

Toepasselijkheid
3.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke totstandgekomen overeenkomst op afstand tussen ondernemer en consument. De consument-klant en ondernemer erkennen de wettelijke geldigheid van elektronische communicatie, wat staat beschreven in de Europese wetgeving
Het aanbod
4.1 Alle producten en promoties, geïnitieerd door Be June zijn vrijblijvend. Be June behoud het recht de prijzen te wijzigen wanneer dit nodig is.

4.2 De producten worden ieder weergeven met een op waarheid gebaseerde omschrijving van het product. De omschrijving is dusdanig toereikend dat de consument-klant een reële mening kan vormen over het product. De productfoto’s die gebruikt worden ondersteunen deze omschrijving.

Bezorging
5.1 Be June Amsterdam hanteert een verzendtijd van 2-3 werkdagen na ontvangst van de order. Deze verzendtijd is niet toepasselijk op feestdagen.

5.2 De klant ontvangt een mail wanneer om de een of andere reden de verzendtijd afwijkt of langer duurt.

5.3 De beschreven verzendtijd is een indicatie. Overschrijding van de verzendtijd geeft de klant geen recht op een compensatie of vergoeding.

5.4 De plaats van bezorging is altijd het opgegeven adres van de klant.

Recht van herroeping/retour beleid
6.1 De retourkosten van de order liggen geheel bij de klant. Hiervoor kan de klant gebruik maken van het retour formulier.

6.2 Na de order goed te hebben beoordeeld, met betrekking op enige afwijkingen of vlekken etc. zal de klant het geld van de order terugontvangen. Deze terugstorting is exclusief de verzendkosten.

6.3 De klant mag de order binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

6.4 Het recht van herroeping is niet toepasbaar op hygiëne gevoelige producten.

6.5 Het beschreven recht van herroeping vervalt wanneer:

  • Het product gedragen (meer dan 1 keer passen) of gewassen is;
  • Het product beschadigd is;
  • De labels en/of kaartjes missen of verwijderd zijn.
Overmacht
7.1 Be June zal in geen enkel geval aansprakelijk zijn voor indirecte schade, verlies van winst of verlies van geld, ten gevolge van bedrijfsstagnatie.
Klachtenregeling
8.1 De ondernemer hanteert een toereikende klachten procedure en behandeld elke klacht middels deze procedure.

8.2 Klachten worden behandeld binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht.

BACK TO TOP